11 Nisan 2014 Cuma

Kalekim'den binalara koruyucu kalkan: Elasticool


Yapı kimyasalları sektörünün lider markası Kalekim, sektöre kazandırdığı yenilikçi ürünlerle, tüketicilere ve sektör profesyonellerine her alanda çözümler sunmaya devam ediyor. Yerli hammadde kaynaklarını yerli teknoloji ve teknik bilgi ile buluşturarak, su yalıtımı ve enerji tasarruf malzemesi Elasticool'u üreten Kalekim, sektörde ilkleri gerçekleştirdiği yeni ürünü ile elektrik fatura bedelini de azaltıyor. Zorlu iklim koşullarında uzun yıllar boyunca ilk gu¨nku¨ performansından hiçbir şey kaybetmeyen Elasticool, Kalekim garantisiyle sunuluyor.
YÜZDE 22 DAHA AZ ELEKTİRK TÜKETİMİ
Elasticool, yüksek yansıtma ve ışıma gücüyle güneş ışınlarını geri yansıtıp düşük yüzey sıcaklığı sağlayarak daha az ısınan yapıların soğutma sisteminde kullanılan elektrik maliyetini düşürüyor. Böylece yüzde 22 daha az elektrik tüketimiyle tasarruf sağlıyor.

ELASTİCOOL İLE HER YERDE YALITIM
Çok geniş bir uygulama alanı bulunan Elasticool; beton, sıva, çimento levha, galvaniz, çinko, alüminyum, PVC, polyester, ahşap kaplı düz veya eğimli çatılar, binaların dış cepheleri, taş, tuğla, kiremit, dekoratif kaplamalar, eski bitüm, bitümlü membran ya da asfalt kaplı yüzeyler ile sprey poliüretan köpük üzerinde su yalıtım malzemesi olarak kullanılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder