13 Ocak 2014 Pazartesi

Tarihi Final

Banka, finans, tefeci, borç, vade, geri ödeme, banker, banknot kavramları çıktığından beri dünya üzerindeki birkaç aile yükseldi!
Devletleri geride bırakacak duruma geldi! Zamanla ülkelerin HAZİNELERİ onlara emanet edildi!
Bunlara en iyi örnek İngiliz Merkez Bankası'nı yöneten ROTHSCHILDLER'di!
Altın bunların işiydi! Rasyonel hiçbir karşılığı olmayan ALTIN neden iner ve çıkardı? Altına yatırım yapanlar neden kazanır ve kaybederdi! Kimse bunu bilmezdi!
Koca koca EKONOMİ profesörleri ahkam keser, ancak hiçbir dedikleri gerçekleşmezdi! Matematiğin YETMEDİĞi bir alan haline gelmişti EKONOMİ!
Her şey rakamlarla ilgili olsa da ortada bilinmeyen ve görülmeyen bir denklem vardı! Bu da birkaç ailenin Londra üzerinden kurduğu FİNANS İMPARATORLUĞUNUN gizli kodlarıydı!
PARA ile her işin arkasında ve içinde olmaktı bu!
OSMANLI'nın yıkılışını hazırlayan bu YAPI daha sonra engellenemez bir şekilde büyüdü! ORTADOĞU ile buluşmaları, HİTLER'e sponsor olmaları, İsrail'i varetmeleri, bölgeyi cetvelle çizmeleri, ırkları ve mezhepleri düşman etmeleri, Anadolu'yu hiç bitmeyen dert yumağına sarmaları imparatorlukları için olmazsa olmazdı!
Afyon Savaşları nedeniyle Çin'i vuranlar, ardından HSBC'yi kuranlar, Amerika'ya uzanıp yerlilere işkence yapanlar,altın, elmas, gümüş, demir, petrol, çinko, gibi ne kadar değerli maden varsa peşlerinden gidenler bunlardı!
Türkler'in pasifize olmasından sonra BÖLGE tamamen bunların eline geçti!
Türk ve Kürt'ün kardeş olduğunu unutan yerli akılsızlar yüzünden de bu SÖMÜRÜ çok uzun sürdü!
İki dünya savaşından sonra bizlerin bilmediği BÜYÜK DENGE Amerika ile Almanya arasında kurulmak istendi!
Çeşitli kadınlarla AŞK yaşadığı bilinse de, her türlü belgesi, bilgisi olsa da Başkan Kennedy bu işe gönül verdi!
Amerika'daki PARAYI elinde tutan EŞKENAZİ YAHUDİLER'i bu dengeyi destekliyordu! "Geldiğimiz yer ile yaşadığımız yer dünyayı taşıyabilir!" diye düşünüyorlardı! Berlin'e giden Kennedy "Ben bir Berlinliyim!" dedikten sonra bardak taştı ve sonu geldi! Kim olduğu belli olmayan biri ya da birileri tarafından vuruldu! Sistemin değişmemesi sağlandı!
II. Dünya Savaşı'ndan sonra bütün ülkeler, özellikle Avrupa, bıçakla ortadan ikiye bölünmüştü! Amerika bir tarafın, Sovyetler diğer tarafın hakimiydi!
Şimdi TAVAN yapan ULUS DEVLETLER ile sermayenin kavgası ta o zamanlardan başladı! Ancak devletler uzun süre bu oluşumun dünyayı ele geçirdiğini göremedi!
Londra merkezli yaşayan birkaç aile bütün noktalarda vardı! Avrupa zaten anayurtlarıydı! Osmanlı'yı yıkıp Ortadoğu'ya inmişlerdi! Amerika ise uzak ve sahipsizdi! Ancak çaresini bulmakta zorlanmadılar! Rothschild ailesi aslında YAHUDİolmayan ROCKEFELLER ailesini yarattı!
Birinci Dünya Savaşı'ndan büyük zararla çıkan ALMANYA bu ailenin Amerika'daki finans şirketleri üzerinden fonlandı!DAWES ve YOUNG PLANI ile para yağdırdılar!
Siemens, AEG ve Bosch gibi şirketleri yaşattılar! Oyun kurdukları her yere PARALARI ile gittiler! Önlerindeki Osmanlı engeli kalkınca Ortadoğu'ya BP ve SHELL ile girdiler!
Zenginliklerini tam olarak bilen yoktu ama HSBC, Royal Bank of Scotland, Banco Santander, J.P. Morgan-Chase, De Beers, Rio Tinto, ING Group ve AVIVA gibi dünya devleri bunlara aitti!
Her yerde vardılar!
Rockefeller'ı tutup kaldırmışlar ve ortaya Citigroup, Standart Oil, Exxon-Mobil, Chevron gibi şirketleri çıkarmışlardı!
Rockefeller ve onların da destek verdiği 7-8 aile Amerika'yı kontrol ediyordu!
Yasalar, başkanlar, Kongre, Senato ellerindeydi! Merkez bankaları zaten onlarındı! Son sözü onlar söylüyordu! Altın, elmas, bakır, demir, uranyum, alüminyum hatta ŞARAP tekeli bu aileler tarafından kurulmuştu! Dünya süpermarkete dönüştürülmüş, her ülke, yani her REYON, kendi aralarında paylaştırılmıştı!
Bize de şimdiki BARON düşmüştü!
Yani onların CEO'su!
Bu aileler Kennedy'nin ölümünden sonra vitesi artırdılar! 1970'lerden sonra devlet başkanlarının, başbakanların, vekillerin, senatörlerin bir anlamı kalmadı!
MEDYA bunların TETİKÇİSİYDİ!
İstemedikleri gidiyordu!
İstihbarat kurumları, gizli polis ve askerler, devlet içinde devletçikler, sivil oluşumlar, sol yapılar, inanç hareketleri hep bunlar tarafından desteklenip örgütleniyordu!
Büyümeleri ve gelişmeleri kendi adamları tarafından yapılıyordu! Yol haritaları çizilip ellerine veriliyordu!
Amerika'nın Afganistan ve Irak işgaliyle bunlarla SAVAŞ tavan yaptı!
1970'lerde başlayan MÜCADELE artık ortadaydı!
Bu mücadeleyi başlatan güç, kendi ortaklarını da seçiyordu: Putin ve Erdoğan...
Ortadoğu'yu ele geçirdikleri için çok büyüyen GÜÇ şimdi Ortadoğu'yu kaybetmemek ve yok olmamak adına geliyordu!
İşin sırrı ANADOLU'ydu!
Türk ve Kürt'tü!
BARIŞTI!1970'lerde Türkiye bunlar için sosyal laboratuar oldu! İstedikleri yapıların büyümesi ve serpilmesi için uygun hale getirildi!
Oyunu kuranlar önce doğum yaptırdı, sonra da ayağa kaldırıp "saldırın emri!" verdi!
Ama bizler ANADOLU insanının saflığı penceresinden bakarak herkese "KARDEŞİM!" diyorduk!
Aynı ülkede yaşamamız, aynı ilkeler için yaşadığımız anlamına gelmiyordu!
Dava da amaç da farklıydı!
Türkiye onların EKİM TARLASI olduğu için her türlü mahsulü nasıl alacaklarını biliyorlardı! SOL, SAĞ, ORTA, YANfark etmez gereğini yaparlardı!
Başımıza gelen ve gelmesi çok muhtemel sorunların TEMELİ 1970'lerde atıldı!
Sadece ANKARA göremedi!
Devletin kurumları kendi insanlarını fişlerken ÖZEL YETİŞTİRİLENLERİ ıskaladı!
İki gözümüz olmasına rağmen sadece PKK'ya bakabildik! Başka tehlike aramadık! Aramayınca da görmedik!
Sonuç ortada!
Yılların hesabı görülecek! Ülkenin canı acıyacak!
Zaman kaybedilecek ve ortalık kirlenecek!
Üstelik daha sahaya sürmedikleri oyuncuları kenarda!
TARİHİ MAÇ diyorum ya!
Boşuna değil!
Anlarsınız!
Bekleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder