7 Şubat 2014 Cuma

Türkiye nerede"Ayaklar altinda!"


Akit'te yayınlanan "Türkiye'yi paspas yaptı" haberi te bugün telaşa neden oldu. Her fırsatta Türkiye sevdasından bahseden  malikanesinde röportaj verirken Türkiye'yi İngilizlerin ayakları altına paspas yaptığı görülüyor. Akit'in dikkat çektiği bu görüntüye sosyal medyada da sert tepkiler geldi. Bunun üzerine iyice telaşa kapılan cemaat saçmalamaya ve büyük küstahlığı kapatmak için karşı atağa geçerek ihanet dolu görüntüyü örtmeye çalıştı.

PASPAS DEĞİL SECCADEYMİŞ
Türkiye'yi BBC ekibinin ayaklarının altına paspas yapılması ve sert tepki gösterilmesi üzerine, Gülen'in sohbetlerinin yayınlandığı herkul.org sitesinin editörü Osman Şimşek'ten açıklama geldi. Karşı atağa geçerek her zamanki gibi karalama kampanyasına ve medyayı bastırmaya ve susturmaya çalıştılar. Gülen'in vatan hasretini dile getirdiği bir sohbeti üzerine kendisine Türkiye haritalı bir seccade gönderildiğini belirten Şimşek, bu güzel hediyeyi seccade olarak odasına serdi. BBC röportajı sırasında gazeteciler o halının bir seccade olduğunu anlayamayıp üzerine basınca ve o an fotoğraf karesine aksetti" dedi.

"ERDOĞAN YERDE BIRAKMAMIŞTI"
Gülen'in Pensilvanya'daki villasında bunlar yaşanırken, Başbakan Erdoğan Türk Bayrağı'nı yer bırakmamasıyla takdir topluyor. Erdoğan G20 gibi uluslar arası toplantılarda, fotoğraf çektirmek üzere toplanan liderlerin yerlerini belirtmek için yere konan bayraklar arasında Türk bayrağını kaldırıp cebine koymasıyla biliniyor. Başbakan bu hareketiyle Türk milleti tarafından büyük takdir görüyor. 


GÜLEN'DEN İNGİLİZLERE HİZMET
Osman Şimşek'in bu açıklaması üzerine sosyal medyada tepkiler iyice arttı. Şimşek bu görüntüyü doğrularken BBC ekibinin üzerine bastıkları Türkiye haritasının halı değil seccade olduğunu söylemesinin ardından tepkiler çığ gibi geldi.
İşte o tepkilerden bazıları


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder