18 Eylül 2014 Perşembe

Ölü seviciler

Amerika'da IFCJ diye bir kurum var.
Hıristiyan ve Yahudiler'in Uluslararası Kardeşliği anlamına geliyor açılımı. Her yıl bu kurumun üyeleri İsrail için DUA GÜNLERİ düzenliyor. Bu günlere tam 18 bin kilise katılıyor. İşte bizi İŞİD'e terörist taşımakla suçlamaya çalışan o ABD senatörü de İsrail için dua günlerine katılanlardan biri. İngiltere, Almanya Fransa, İtalya ve Avrupa'nın her yerinden IŞİD'e yabancılar koşuyor. Hepsi Londra, Berlin, Paris, Roma havaalanlarını kullanıyor. Kraliçe'nin uçağına, Lufthansa'ya biniyor... Ama Amerikan senatörü İsrail Uşağı ALGI operasyonu yaptıracak, Türkiye'yi hedef gösterip İsrail'e uşaklık edecek ya.. "Aman ha Türkler terörist taşıyor" demeye getiriyor işi. Bugün şerefsiz bir saldırı altındayız. Yahudi Sulzberg hanedanına ait New York Times önceki gün alçakça ALGI Operasyonu düzenledi. IŞİD, Hacı Bayram-ı Veli Camii'nden adam topluyormuş. Bu habere fotoğraf olarak Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın Hacı Bayram Camii'nden çıkışını koydu. ALGI operasyonunun en adice yöntemiydi bu. Yalan haberlerle saldırıyorlar.
Çünkü yılda 45 milyon dolar geliri olup 400 milyon dolar zarar eden gazeteye para lazım.
Silah, petrol tüccarı ne kadar İsrail uşağı PARADOR varsa onlardan emir alıyorlar.
Sulzberg hanedanı New York Times'ı ilk kurduğunda Sultan Abdülhamid'e de aynı yöntemlerle saldırıyordu. Gazetenin Yahudi patronu işe "Ölü ilanları yazarlığı" ile başladı. Onun içindir ki "ÖLÜ SEVİCİ KATİLLER" bunlar. Türkiyede "Bu ölü ilanı yazarı benim dostum" diyen yazarlar var. Medya kan kardeşliği içimize kadar uzanıyor. Türkiye'deki başörtüsü serbestliğinin demokrasiye aykırı olacağını öne sürecek kadar aptalca yazılar yazan ve saldıran bu gazeteye eşlik eden bir de Washington Post var. O da IŞİD ile Türkiye'yi ilişkilendirmek için kendini yırtıyor. Amazon.com'un da sahibi olan Yahudi patronunun İsrail hizmetine altın tepsi sunuyor. IŞİD'e karşı Türkiye savaş uçakları kaldırmayacak ya deliriyorlar. Bizi kendi kurdukları belanın ve tezgahın içine sokmaya çalışıyorlar. 49 rehinemiz umurlarında değil. İngiliz basını da zaten haftalardır aynı sahtekar yalanlarla salvo atışı yapıyor. Hatta Kraliçe'nin yayın organı BBC geçtiğimiz haftalarda "İşte Antalya Havalimanı, işte IŞİD'e katılmak üzere uçağa giden IŞİD teröristleri" diye bir fotoğraf yayınladı. Sonradan o havaalanının Londra'da, o teröristlerin de İngiliz olduğu ortaya çıktı. Aynı yöntemi Abdülhamid döneminde de uyguladılar. Mısır'a yerleşmek için isyanları körüklediler. Urabi Paşa isyan ettiğinde İngilizler Fransız ve İtalyanlar'ı doldurarak Abdülhamid Han'ın kapısına dayandı. "Urabi Paşa isyanına müdahale et" dediler. Hem işgal etmişlerdi Mısır'ı, hem de isyana bizim müdahale etmemizi isteyerek Arap dünyasını İstanbul'a düşman etmeye çalışıyorlardı. Sultan Abdülhamid "Ben bu işte yokum" dedi. İngilizler Urabi Paşa'nın üzerine 6 bin asker sürdü. Urabi Paşa keşif heyeti gönderdi. Keşifçiler "Paşam İngilizler kadın asker göndermiş üzerimize, yarın zafer kesinlikle bizim" dediler. Ama ertesi gün karşılarına çıkan İngiliz sömürgesinden ETEKLİ İskoç askerleriydi. İngilizler hep böyle yapıyordu. 1. Dünya Savaşı'nda da 1.5 milyon Hinduya İngiliz askeri üniforması giydirip yüzbinlercesini öldürtmüştü.
Yunanistan'ı üzerimize salıp istanbul'u işgal etmişti. ABD askerlerini Irak'ta öldürtüp petrollerin üzerine konmuştu. Mısır'ı da ETEK giymiş İskoçlarla almıştı. Onun içindir bugün İskoçya'da yapılacak İngiltere'den ayrılmabağımsızlık oylamasından büyük keyif alıyorum. Onlar bize saldırıyorlar ve gaz veriyorlar medyalarından. Biz de aynını yapmalıyız. Haydi İskoçya... ETEK giydirin bugün İngilizler'e.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder