12 Ağustos 2016 Cuma

Mesih Rabb Yahudi Mason Fetullah G." Ne ararsan var "


fethullah gülen ihanet abraham foxman adl tayyip erdoğan


Ailemde, akrabalarımda, komşularımda, mahallemde, lise hayatımda, üniversite hayatımda, iş çevremde, müşterilerimde ve nihayet şu sanal alemdeki çevremde ismi "Mesih" olan bir tanıdığım olmadı ama bunca taktiklerle Misyonerlik yapan Fethullah Gülen'in dokuz kardeşinden birinin adı "Mesih"...

Bir de yıllardır kulağıma deyip durur "Fethullah'ın kimlikteki kaydında İsminin önünde bir şey yoktur ama o her yerde adını "M. Fethullah Gülen" diye yazar. Buradaki "M." Mehmet değildir. "Mesih" manasına kullanır." şeklindeki iddia...

Şimdi bu "Mesih" neye vurgu yapıyor? Yahudilerin beklediği Meşiah'a mı? Hıristiyanların beklediği İsa Mesih'e mi?

Gülen'in, Papaya yazdığı mektubunun başında "Papalık konseyi misyonunun bir parçası olarak buradayız." deyip, mektubunun sonunda da "Rabb'in aciz kulu M. Fethullah Gülen" dediğini biliyoruz. Hıristiyan ilahiyatında "Rabb" denilince "Tanrı'nın oğlu yani oğul Tanrı: İsa" nın anlaşılıdığını da... Mesih deyince akla İsa'nın geldiğini de...


Zaman Gazetesinin baskı makinelerini CHP'li Kasım Gülek'in Amerikan misyoner teşkilatı MOON'dan getirdiğini de, Gülek'in cenaze namazını Gülen'in kıldırdığını da biliyoruz...

MOON tarikatının seçtiği isimlerin, Samanyolu, Gökkuşağı, Ay, Prizma, Yüzyıl, Burç, Feza, Dünya ve benzeri isimler olduğuna da biliyoruz...

Gülen'in dünyaya dağıttığı hocalarının ellerinden, daha önce dünyaya dağılmış Katolik Misyonerler olan Cizvit tarikatının tuttuğunu da, Gülen'in okullarının pek çok ciddi devlet tarafından CIA ajanlığı suçlaması ile kapatıldığını da...

Dinler arası diyalog'un bir misyonerlik taktiği olduğunu da, Papalık konseyinin "Dinler arası diyaloğu misyoner teşkilatı olarak yapıyoruz." dediğini de...

Dahasını da... Dahasını da biliyoruz da hala nasıl bu adamı Müslüman biliyoruz? Hala nasıl oluyor da hak ettiği toplumsal tepkiyi göstermiyoruz?


| Mehmet Fahri Sertkaya

ADL ve ABRAHAM FOXMAN


Abraham Henry Foxman (d. 1 Mayıs 1940, Baranoviçi), merkezi ABD'de bulunan, Yahudilerin kurduğu İftira ve İnkârla Müdacele Birliği'nin (ADL) başkanı Amerikalı avukattır.

1940 yılında Beyaz Rusya Yahudisi bir ailenin çocuğu olarak Baranoviçi şehrinde dünyaya geldi. Polonyalı Katolik Hıristiyan dadısı tarafından sahip çıkılarak toplama kampına gönderilmekten kurtuldu ve Katolik Kilisesinde vaftiz edildi. 1944 yılında gerçek ailesine (Helen ve Joseph Foxman) verilene kadar Polonyalı dadısının yanında yetişti.


Foxman'ın babası Revizyonist Siyonizmin kurucusu Vladimir Jabotinsky'yi desteklemekteydi. Genç Foxman, aralarında siyonist gençlik grubu BetarJabotinsky Gençlik Hareketi, sol görüşlü Habonim ve politik olmayan Genç Judaea gibi siyonist gençlik hareketlerine katıldı.

Ailesi ile birlikte 1950 yılında Amerika Birleşik Devletlerine göç etti. Modern ortodoks Musevi okulu Yeshivah of Flatbush'dan mezun oldu. New York Şehir Kollejinden siyasal bilimler dalında lisans diploması aldı. New York Üniversitesi Hukuk Fakültesinden hukuk derecesi aldı.

Foxman 1965 yılında İftira ve İnkarla Mücadele derneğine(ADL) katıldı. Uzun yıllardır ADL'nin başkanlığını yapan Nathan Perlmutter'in ölümü üzerine, 1987 yılında başkanlık görevine yükseltilmiştir. (Wikipedi)


Abraham Foxman
Abraham Foxman
"Fethullah Gülen ile Papa II.Jean Paul 1998 Şubat'ında Vatikan'da buluştular. Bu buluşmayı CIA organize etti. Gülen'in basın önündeki itirafından da anlaşılacağı üzere ABD Ankara Büyükelçisi Morton Abromowitz buluşmada başrolü oynadı. 

Fethullah Gülen 8 Şubat 1998 günü Vatikan'a hareketinden önce yaptığı açıklamada "Birkaç ay önce Abramowitz cenaplarının yardımıyla bu buluşma gerçekleşti" dedi. ABD eski Savunma Bakan yardımcısı Richard PerleFBI ve MOSSAD'ın paravan Yahudi örgütü Ayrımcılıkla mücadele Birliği (Anti-Defamation League/ ADL) ve Moon Tarikatı buluşmayı organize edenler arasındaydı. 

Vatikan buluşmasının temelleri, Gülen'in sağlık (!) kontrolü gerekçesiyle bulunduğu New York'ta atıldı. Bu günlerde görüştüğü Amerikalılardan biri de , 1996 yılında CIA BAşkanlığına aday gösterilen Carnaige Vakfı başkanı Morton Abramowitz idi. Morton Abramowitz ile görüşmesinin ortak dostları Kasım Gülek vasıtasıyla tanışmasından sonra gerçekleştiğini açıklayan Gülen, "Abramowitz ile toplum hadiselerinin sebepleri ve sonuçları hakkında konuştuk. Daha sonra teşekkür mektubu yazdı." diyordu. 

Gülen, Abramowitz'e Ortadoğu ve Türkiye konusunda yazdığı kitap için yardım etme sözü verirken, Amerika'daki Siyonist lobisinin en güçlü kolu ADL, Gülen'in bir kitabını Amerika'da İngilizce olarak yayınlama garantisi veriyordu. Zamanın İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'ya yakınlığı ile tanınan ADL başkanı Abraham H. Foxman, Zaman Gazetesindeki açıklamasında kitap olayını şöyle anlatıyor: "Kendisinden İslam'da hoşgörüyü anlatan bir kitap yazmasını rica ettik." Gülen'in ABD yönetiminde ve BM'de etkiye sahip Papa'nın sağ kolu kardinal John O'Connor ile Eylül 1997'de New York'ta gerçekleşen görüşmesinde, Roma ziyaretinin tarihi kararlaştırıldı. 

ADL'nin Türkiye'de MOSSAD'a yakın Yahudi çevrelerle yakın bağlantıları bulunuyor. ADL'nin kuruluş yılı 1913... Kurulduğu günden itibaren, yine aynı dönemde kurulan Amerikan iç istihbarat örgütü FBI ile işbirliği içinde oldu. FBI, Edgar Hoover'in başkanlığı döneminde ADL'yi kanatları altına aldı ve geliştirdi. Klu Kux Klan örgütü ADL kanalıyla finanse edildi. Dernek gibi örgütlenen ve otuza yakın şubesi bulunan ADL, görünüşte konferanslar düzenliyor, ödüller dağıtıyordu. Ancak ADL'nin gerçek kimliği 1992 yılında iki ajanının yakalanmasıyla belgelendi.Ajanlar Tom Gerard ve Roy Bullock'un evlerinde çıkan bilgiler ve ifadeler ADL'nin kirli ilişkilerini su yüzüne çıkardı. New York'lu gazeteci John Ross'un haberine göre; "ADL'nin MOSSAD, CIA, Güney Afrika ırkçı rejimi ve İngiliz istihbaratıyla bağlantıları ortaya serildi." 

Yakalanan kimi üyelerin istihbarat faaliyetleri yaptıkları ortaya çıktı. ADL ajanları, muhalif örgütler ve kişileri fişlediklerini itiraf ettiler. ADL ajanları bu faaliyetlerinde ilginç bir olayı da gerçekleştiriyorlar, FBI'ın istihbarat kayıtlarından yararlanıyorlardı. Abramowitz'in yakın arkadaşı Perle, bir Yahudi ve ADL yönetimiyle ilişki içinde. Uzun seneler Pentagon'un Türkiye sorumluluğunu yürüten Perle bir süre önce Irak'ı bölme planlarını Washington Post'a açıkça yazdı. Bosna'yla ilgili olarak ABD'de kurulan kriz merkezi ekibi içinde de yer alan Perle, Türkiye İran arasında savaş kışkırtıcılığında da başroldeydi. Fethullah Gülen'in hamiliğine soyunan ADLMoon Tarikatı ile de çok yakın ilişki içinde. Wahington'daki iki büyük gazeteden biri olan Wahington Times'ın sahibi Moon Tarikatı...

ADL ve Moon Tarikatı bu gazete içinde birlikte çalışıyor. Gazete CIA'ın yayın organı olarak tanınıyor. 1981'de kurulan gazete, Reagan ve Bush'a olan yakınlığı ile tanınıyor. Moon Tarikatı, Kore'nin bölünmesinden hemen sonra kuruldu. Kurucusu CIA'nın yan kuruluşu gibi çalışan , Kore İstihbarat Teşkilatı. Kore nüfusunun yüzde onunun Budizm'den Hıristiyanlığa geçişini organize edenlerden. Bu çalışmalar sonucu bugün Güney Kore nüfusunda Hıristiyanların oranı yüzde 35'i buldu. Moon Tarikatı, CIA'ın dünya çapında kullandığı etkili bir kamuflaj aracı. 1980'li yıllarda tarikatın adı İrangate skandalına karıştı. Moon Tarikatı'nın bir süre önce ölen Türkiye temsilcisi Kasım Gülek, Fethullah Gülen'in sağ koluydu.

(Ergun Poyraz- Fethullah'ın Gerçek Yüzü, Otopsi Yayınevi)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder