9 Ağustos 2016 Salı

Graham Füllerden Erdoğan'a yapılan darbenin kodları Incirlikteki CIA görevi




Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yapılan diktatör yaftasından yapılan darbeye herşeyin kodları bu videoda...

Seyredin!...

Hiçbir şeyin tesadüf olmadığnı göreceksiniz.

Bu profesör aylar önce bir konferansta ekonomi üzerine örnek verirken Türkiye'yi örnek veriyor ve böyle giderse Dış güçler Türkiye'ye DARBE yapacaklar diyor, Ve sebebinide açıklıyor...

Ve Profesörün dedikleri 15 Temmuz 2016'da aynen gerçekleşiyor..

'Fuller, Gülen'’i İslamiyet’i değiştirecek kişi olarak görüyor. Orta Asya’da ABD’nin yeni yapılanmasının Gülen okulları üzerinden yapıldığı, 130 CIA ajanın Gülen okullarında çalıştığı.' Selim Kotil Yeni Mesaj'da yazdı.. 

Amerikan petrol politikalarını anlatan A Century of War (Savaş Yüzyılı) kitabının yazarı Frederick William Engdahl, geçen günlerde çok önemli bir makale kaleme aldı. Türk basınında çok fazla kendisine yer bulamayan bu makaleden bazı cümleleri sizlerle paylaşmak istedim. Çünkü Gülen grubunun Türkçe Olimpiyatları yaptığı bu günlerde son derece önemli tespitlerde bulunuluyor. 
Yazı Fethullah Gülen ve CIA ajanı Graham Fuller arasındaki ilişki üzerinden Gülen grubu ve CIA bağlantılarını ortaya koyuyor. Makalenin özetine geçmeden önce "Graham Fuller kimdir, biraz onu tanıyalım." Graham Fuller eski CIA Başkan Yardımcısı, Rand Cooperation'ın baş danışmanı, uzmanlık alanı İslam dini ve Rusya ile Ortadoğu bölgesi. CIA'nın Ortadoğu uzmanı olan Fuller aslen Yahudi asıllı…
Gelelim Fuller'in Gülen hakkındaki görüşüne: "İslami hareketlerle ilgili araştırma yapmış birisi olarak, Gülen hareketinin muhtemelen günümüz İslamiyet'inin siyasal ve sosyal yapısının evrim geçirmesini sağlayabilecek en umut verici hareketlerden biri olduğu görüşünü taşıyorum."  
Fuller, Gülen'i İslamiyet'i değiştirecek kişi olarak görüyor.
Makaleye gelince, Gülen'e ABD'de oturma iznini almakta Fuller'in yardımcı olduğu, 1997'den sonra Orta Asya'da ABD'nin yeni yapılanmasının Gülen okulları üzerinden yapıldığı, bu sebeple Özbekistan ve Kırgızistan'da 130 CIA ajanın Gülen okullarında çalışırken tespit edildiği ve okulların kapatıldığı, Rusya Devlet Başkanı Putin'in bu okulları kapattırdığı ifade ediliyor. 
Ayrıca dünyadaki ABD kontrolündeki sözde İslami denilen hareketlerin başta El Kaide olmak üzere tamamının Gülen hareketi üzerinden operasyonel yönetiminin sağlanıldığına değiniliyor. Evet, yazarın yazdıkları çok uzun ama kısaca yazılanlardan çıkan mana bu.  Ayrıca en son Boston'da bombalama eylemini yapan Çeçen gençlerin amcası da Fuller'in yeğeni ile evli imiş.
Ben bu söylenenlere yorum yapmak istemiyorum, zaten görünen köy kılavuz istemez.
Türkçe Olimpiyatlar için Pazar gecesi Olimpiyat Stadyumu'na gidenlere hayretle bakıyorum. Gülen hareketi Yeni Anayasada "Türkçe resmi dil olmaktan çıkarılsın" diyor, okullarında yurt dışında Türkçe seçmeli ders iken İngilizce zorunlu ders oluyor ve bu insanlar Türkçe masalı ile avunuyor.
Bu olayları anlamak isteyenler, Peygamber Efendimiz'in (s.a.v) Deccal hadislerine bakabilir. Hadisler ümmetin içinden çıkacak ümmeti peşinden sürükleyecek Ehl-i Kitap'ın safına katacak, onları da hidayet üzere gösterecek ümmetin içindeki isimlere Deccal'ler diyor. Yazımı Fethullah Gülen'in bir paragrafı ile bitirmek isterim:

"Kuran'ı Kerim'de Yahudilik ve Hıristiyanlık hakkında kullanılan ifadelerin çok sert olduğu söylenir, geçmiş dönemlerde bazı Hıristiyan ve Yahudilerin apaçık gerçek karşısında gösterdikleri inat, ayak diretme ve düşmanlığı ifade etmek için Kuran'ın gösterdiği üslup her zamanki Yahudiler ve Hıristiyanlar içinde kullanılacaktır diye bir şart ve mecburiyet olamaz." (Fethullah Gülen - Hoşgörü ve Diyalog İklimi, s.155)



İncirlik'te bekleyen CIA Ajanları Erdoğan'ı alıp iğne yapacaktı. Sonra...
   



Evet! Kaç gündür ulaşmaya çalışıyordum. Sonunda ABD'li DOSTUMU buldum!

15 Temmuz'la birlikte pek çok soru sordum. "Bu darbe girişiminin lideri kim?", "Emri kim verdi?", "Başarılı olsalardı HÜKÜMETİ kim kuracaktı?", "Cumhurbaşkanı kim olacaktı?", "Parayı kim bulup verdi?", "Hangi gazeteciler darbenin içindeydi?", "Genelkurmay'da neler yaşandı?", "Akıncı Üssü'nde neler oldu?", "İstihbarat neden eksikti?" ve "Erdoğan dışında herkes bu darbeyi nasıl biliyordu?" Sorular benimdi!

Ama cevap bulmak kolay değildi!

Amerikalı dostum yine imdadıma yetişti. Bir eli Beyaz Saray'da, bir eli Pentagon'daydı. CIA'da neler olup bittiğini de çok ama çok iyi bilirdi!

Ben sordum...
İnanılmaz cevaplar geldi.
Hala şaşkınım.
Bakalım siz ne hissedeceksiniz.
Okuyun anlayın!
İşte o sohbet...

* 15 Temmuz'da neler oldu?

İtiraf etmeliyim ki Türkiye'de bir askeri darbe girişimi olacağına hiç ihtimal vermiyordum. Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 3 parça olduğuna, Başkan Erdoğan'a yakın olan ekibin bunu engelleyeceğine inanıyordum.

Öncelikli olarak Başkan Erdoğan'a yakın isimlerin ordu içinde çok etkisiz olduğu ortaya çıktı.

15 Temmuz'un ilk sonucu bu!

* Sonuca geliriz! Kim yaptı 15 Temmuz'u?

Peki, darbe girişimini kim yaptı? Gülen hareketine bağlı askerler mi? Evet!Bunu kabul etmekle birlikte darbenin planlayıcısı Amerika (NATO askerleri), yardımcı oyuncular ise İngiltere ve Almanya. Merkel'in emri ile İncirlik'te lojistik destek sağlandı. Bu konuda hiç şüphe olmadığını belirtmeliyim. Buna net olarak inan. Zaten Almanya ile yaşadığınız İncirlik sürtüşmesini hatırla!

* İncirlik önemliydi yani?

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde GÜLEN'e bağlı askerler vardır.
Bunların büyük çoğunluğu ALBAYLARDIR! Paşalar da vardır ama bunların tek bağlı olduğu MAKAM GÜLEN değildir.
Albaylar bu darbenin içindeydi.
Hemen hemen hepsi! 400 kadar ALBAY yani! Sadece askerler değil ki! Erdoğan'ın yanında olanların bazıları da DARBENİN içindeydi!
Odasına kadar girenler DARBENİN merkezindeydi!

Darbe girişimi tek noktadan yönetildi. Merkez İncirlik Hava Üssü... İncirlik NATO'dur, NATO da İncirlik... Belki 5 NATO üssü daha vardır merkez olarak gösterilen ama İncirlik başkadır. İncirlik, Amerika için Türkiye'den çok daha önemlidir.


* Komuta merkezi de bu nedenle İncirlik'ti. Biraz açar mısın? 

Tabii ki... Albay John C. Walker (İncirlik), Albay Michael Manion (İncirlik), Yarbay Timoty Cook (İzmir) ve Yarbay Mark Coker (Ankara)...
Darbenin arkasındaki isimler bunlardı.
Bunlar operasyonu yürüttü! Türk ordusu içindeki DARBEYE karışanlar ve daha üst rütbeli komutanlar dahil çok kişi bunlardan EMİR ALIRDI!

Darbecilerden pek çoğu Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar'dan emir almaz bunlardan alırdı. Siz bilmezdiniz ama... Bunları bilmediğiniz için de 15 Temmuz'u anlamakta zorlanıyorsunuz!

Darbenin en önemli 4 komutanının görevleri de farklıydı.
Öncelikli olarak Başkan Erdoğan'ı alacak ekibi yöneten kişi Yarbay Timoty Cook'tu. Aralarında birçok CIA ajanının olduğu ekip Başkan Erdoğan'ı Marmaris'teki otelinden alıp, İzmir'deki NATO üssüne götürecekti. Burada özel bir iğne yapılacak olan Başkan Erdoğan artık eskisi gibi olamayacaktı.

* Büyük plan bu muydu?

Elbette! Başkan Erdoğan'ın ele geçirilme planında cinayet kesinlikle yoktu. Erdoğan ne kadar kayıp verilirse verilsin sağ olarak İzmir NATO üssüne götürülecekti.

Yapılan iğneden sonra, Ankara'ya transfer edilecek Erdoğan için zor günler başlayacaktı. Bazı paşalar önceden ayarlanmıştı. Suriye'deki kimyasal silah bile Erdoğan'ın üzerine kalacak bir suç olacaktı.

İhanetler mahkemede tavan yapacaktı. Yalanlarla Erdoğan yalnızlaştırılacaktı. Yanında bir tek ailesi kalacaktı. Büyük ihtimal bir sonraki adım LAHEY, yani SAVAŞ SUÇLARI MAHKEMESİ olacaktı... Bu adamlar planı böyle yaparlardı. Sen de bilirsin ki tek sonuç için yola çıkılmaz! Yalnız şunu unutma, bu plan hala yürürlükte!


İncirlik'ten yönetilen darbe girişiminin başarısız olmasının nedeni, BİR TÜRK SUBAY! Bunu ilk kez duyduğunu biliyorum...

* Nasıl yani?

Darbenin başladığı ilk saatlerden itibaren her şey plana uygun gidiyordu.İncirlik'ten her nokta yönetiliyordu. Ancak o Türk subayı, kendi kararıyla İncirlik Hava Üssü'ndeki ilgili birimin elektriğini kesti. Daha sonra Ankara, bütün üssü elektriksiz bıraktı. İşte o andan itibaren darbe, başarısızlığa doğru yönlendi. Başkan Erdoğan'ı almaya otele giden Türk ekip, B Planı'nın bir parçası olarak harekete geçti.

Aslında Yarbay Timoty Cook'un CIA ajanlarından oluşan ekibi, Erdoğan'ı alacaktı. Onların başarısız olma ihtimali hiç yoktu. B Planı pek ihtimal dahilinde olmadığı için Türk ekip çuvalladı. Bütün acemiliğin nedeni bu! Kendilerine görev geleceğini bilmiyorlardı.

Zamanlama sorunları bu nedenle yaşandı. İNCİRLİK KÖR olunca bunlara "YÜRÜYÜN!" emri verildi.
Ama oyun bozuldu! Bozan da tek bir TÜRK SUBAY'dı!

Takvim - Ergün Diler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder