28 Nisan 2015 Salı

Patent+ 4 Cinli


Peidong Wang, Zhijun Chen, Zhihong Cheng ve Li Ying isimli aileler dünyanın en büyük servetinin sahibi olan Rothschildler'e dava açmanın hazırlığında! Belki de açıldı bile...Peki bu aileler KRALİÇE'nin en yakın dostu olan Jacob Rothschild'ten ne istiyordu!
Cevabı HAVADA arayalım...
İsmini saydığımız bu 4 Çinli, 8 Mart 2013'te kaybolan Malezya uçağında bulunuyordu.
Bu 4 isim Freescale Semiconductor firması'nın patent ortaklarıydı!
Peki Freescale Semiconductor şirketi kime aitti?
Evet! Rothschildler'e... Bay Rohtschild bu 4 Çinli ile birlikte bu şirkette 50'den fazlaPATENTİ toplamıştı! Hiç bilmediğimiz buluşlar bu şirketin kasasındaydı! 4 Çinli dışında söz sahibi olan tek kişi Rothschild'ti! Aralarında yaptıkları anlaşma ise uçak kazasından daha da ilginçti!
5 kişi "Hayatta kalan son kişi bütün patentlerin sahibi olur!" maddesine çekinmeden imza atmıştı! Hayat bu! Uçak kayboldu, bütün haklar Rohtschild'e geçti! Bu patentlerden biri uçakların düştüğü NOKTAYI anında gösteren bir cihazdı!
Kazadan sonra bu PAZAR tamamen Rothschildler'in oldu.
80 milyar dolarlık satış öngörülüyordu! Tesadüfe bakar mısınız? "Para"yı anlattık durduk! PARANIN gidemediği yere sen de gidemezdin! Ya da tersi! Sen gidemezsenPARAN da gidemezdi!
Türkiye hedeflerini açıkça ilan ettikten sonra içeride ve dışarıda küçük de olsa sıkıntılar baş gösterdi!
Göstermesi de doğaldı!
100 yıllık sistem değişecek, birileri altında kalacaktı!
Evlerinde oturup bekleyecek halleri yoktu! Bunu biliyorduk! En son İngilizler yine rahatsız oldu! ZİRAAT BANKASI bu kez onları çok ama çok kızdırdı!
Çünkü Türkler çok oluyordu! Ziraat kalkıp ETİYOPYA'ya gitti! Şube açmak için! Kimselere izin vermeyen Etiyopya devleti de İngilizler'in hedefi oldu! Afrika'ya gönderdikleri NOTTA "Neden HSBC değil de Ziraat kabul edildi! Bundan emin misiniz?"diye soruldu!
Bakalım Etiyopya karışacak mı! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder