20 Mayıs 2014 Salı

Bunu da gördük: Faşist Sol!


Türk Solu isimli, 'solcu' geçinen ancak Murat Belge'nin ifadesiyle "Türk faşizminin en şedid yayın organlarından biri" olan faşizan ve sansasyonel başlıklarla çıkan dergi yöneticisinin sosyal medyada paylaşılan videosunda söyledikleri yenilir yutulur cinsten değil.

 

Türkiye'de basın özgür değilmiş! 

Türk Solu dergisinin başyazarı Gökçe Fırat, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "Asılacak adamsın Ulan!" kapakları yüzünden haklarında açılan dava dolayısıyla Türkiye'de basın özgürlüğü olmadığını iddia ediyor. Gökçe Fırat'ın bundan sonra söyledikleri ise yeni bir dava konusu olacak kadar çığırından çıkmış sözler!

"Başbakan'ı asacağız" diyebilme özgürlüğü(!)

Gökçek Fırat Türkiye'de basın özgürlüğü olmadığını iddia ettiği sözlerinin ardından, "Ne kadar çırpınsanız da, kendinizi aklamaya çalışsanız da Tayyip Efendi eninde sonunda asılacak!" diye tehdit savuruyor ve tehditlerinin dozunu iyice arttırıyor.

Skandal sözler!

Gökçe Fırat konuşmanının devamında elinde tuttuğu ilmek yapılmış halatı gösterip akla ziyan açıklamalar yapmaya devam ediyor: "Tayyip için bu bile fazladır. Biz eğer iktidara gelirsek, milli irade, milli irade, her şeyi sandık belirler diyen Tayyip Erdoğan için şöyle bir seçeneğimiz var. Halkı refenduma çağırağız. Tayyip Erdoğan'ı iple mi asalım, yoksa ..............?" Yüzde 50 ne derse onu yapacağız. Tayyip Erdoğan gibilere ip bile fazladır" 

TÜRK SOLU'nun asma merakı

Türk Solu dergisinin "asma" merakı yeni değil. Dergi  geçmişte de kapakta, kanlı urganla beraber 'Dağa çıkanı da, dağa çıkartanı da dağdan indireni de, hepsini asacağız!' başlığıyla çıkmıştı.

Türk Solu dergisinin kapaklarından bir kaç örnek:

Gökçe Fırat Çulhaoğlu kimdir?

Gökçe Fırat Çulhaoğlu (d. 1974, İstanbul, Türkiye), Ulusal Parti Genel Başkanı ve gazeteci-yazar. Türksolu gazetesi başyazarlığını da sürdürmektedir.
Gökçe Fırat, Marmara Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü mezunudur. 2000 yılında İleri Dergisini yayımladı, 2002'de kurulan Türksolu gazetesini çıkarmaya başladı ve başyazarlığını üstlendi. Bugüne kadar yayımlanmış 17 kitabı bulunmaktadır.
İşçi Partisi döneminden sonra Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olmuş fakat Kemal Derviş'in partiye üye olmasıyla istifa etmiştir.
Mücadelesini 16 Mart 2010'da kurucusu olduğu Ulusal Parti'de devam ettiren Gökçe Fırat, partinin Genel Başkanıdır. 2011 Türkiye genel seçimlerine katılamayan parti; İstanbul 3. Bölge'den Cafer Özsoy, İzmir 1. Bölge'den Tuncer Sümer, Balıkesir'den Serap Yeşiltunave Mersin'den Hasan Pektekin'i bağımsız aday yaparak seçime katıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder