3 Ekim 2014 Cuma

Gözlügü cikartmak

1800'lü yıllarda İngiltere-Fransa savaşırken birileri avucunu ovuşturuyordu.
Londra borsasında hisselerini satıyor, "İngiltere kaybetti" diye yalan haber yayıyordu. Herkes panik halinde şirketinin hisselerini elinden çıkarmaya başlıyordu.
Hem de neredeyse bedavaya...
Ve o sıfır noktasına üç kuruşla yaklaşan hisseleri de yalan haberi yayan topluyordu.
Çünkü, haberi almış ve sadece o biliyordu ki, "İngiltere savaşı kazanıyordu."24 saat sonra Londra'da ele geçirdiği tüm hisseler patlama yapacak, dünyanın en zengin adamı olacaktı.
Ve dahası İngiltere'nin sahibi unvanına kavuşacaktı.
Tek başına bu operasyonu yapan kişi Yahudi BARON Rotschild'di. Ve bugün aynı BARON'un yüzlerce torunu tüm dünyada binlerce şirketin sahibi. Tam 1600 Rotschild torunu tüm dünyaya ahtapot gibi yayılmış durumda. Çakallar gibi Irak ve Suriye'ye bakıyorlar. Dedeleri gibi kandan kazanmaya, dünyanın sahibi olmaya çalışıyorlar.
Irak ve Suriye'de atılan her bomba, sahibi oldukları silah şirketlerine milyarlarca dolar kazandırıyor. Dünyadaki tüm petrol satışlarının ardında bu aile var.
Atılan her bomba petrol fiyatlarını patlatacak.
Arap ülkelerindeki kukla krallar üç kuruş kazanırken, Rotschild Hanedanı'nın o ülkelerde petrol kuyularına oturan şirketleri kursağına kadar paraya boğulacak.
Oluk oluk akan kan arttıkça, dolar basma yetkisi elinde olan Amerikan Merkez Bankası FED'e de oluk oluk para akacak.
FED'in sahibi Rotschild Hanedanı da İsviçre Alpleri'ndeki gizli mağaralarda kurduğu üslere yüzlerce yeni KASA'lar taşıyacak.
O paralarla Ortadoğu'da yeni savaşlar dizayn edilecek. Bölge kum taneleri gibi darmadağın olacak. Tüm hedef IŞİD'i Suudi Arabistan'a kadar taşıyıp, kutsal topraklarımızı bile kan gölüne dönüştürmek.
El Kaide'nin başındaki adam Suudi Arabistan'ın en büyük inşaat şirketinin sülalesinden biriydi. IŞİD'i de Suudi petrollerinden gelen gelirle finanse ettiler, CIA-MOSSAD-MI6 şeytan üçgenine kurdurdular. Şimdi Suudi Arabistan'a kadar tüm bölgeye bela edecekler, plan bu.
İngiliz casusu Suudi aşiretleri örgütleyip Mekke önüne kadar getirdi.
İngiliz subayının komutasında aylarca muhasara ettiler. Açlık ve kıtlık baş gösterdi, Mekke'de direnen kahramanlar ölümle yüz yüze geldi. "Teslim olun, sizi serbest bırakacağız" dediler.
150 bin kişi teslim oldu, içeride "Savaşacağız" diyen 50 kişi kaldı. Teslim olan 150 bin kişiyi Mekke girişinde kazdıkları dev asa kuyularda tek tek kestiler. Üç gün boyunca süren KESME işlemi sonrası toprak KAN KIRMIZIYA döndü.
Kesilen o 150 bin kişinin tamamı TÜRK'tü.
Ve de "Allah" diyen Müslümandı.
İngiliz kültürü, üç günde "Müslümanım" diyene tam 150 bin Müslüman Türk'ü kestiriyordu. Dün neyse bugün de o.
Irak'ta, Suriye'de önüne geleni kestirerek MEKKE'ye kadar sürecek BÜYÜK bir operasyonun peşindeler.
Hedefleri KABE'yi yıkmak, Ortadoğu'yu parçalamak, BÜYÜK İSRAİL'İ kurmak.
Bunun için de KAN'dan gelecek paraya ihtiyaçları var. İsrail'i, kanla beslenerek DÜNYANIN EN ZENGİNİ haline gelen Rotschild HANEDANI ile kurdular.
Ve aynı Hanedan ile büyütecekler.
IŞİD Mekke'ye sürülü tüm dünyanın ilgisini buraya çekerken, İsrail de sessizce ortada ne Gazze bırakacak, ne de Filistin.
Başa bela olan Türkiye'nin de KÜRTLERLE kucaklaşarak büyümesini, bölgeyi karıştırarak engelleyecek. Etrafımızda istikrarsız, kanın gövdeyi götürdüğü bir yangın bırakacak.
Ateş mutlaka bize de sirayet edecek.
Tüm planları bu. Ve BÜYÜK TÜRKİYE asla buna seyirci kalmamalı. Tezkere görüşmelerini dün izlerken düşündüklerim bunlardı. Evet seyirci kalamayız.
Ordusuyla kullanılan Türkiye değil, oyunları ve senaryoları bozan Türkiye olmak zorundayız. Ankara BÜYÜK FOTOĞRAFIN ve tezgahların farkında

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder